یه پلوی خوشمزه برای سفره یلدا این انار پلوی خوش رنگ و لعابه که من برای اولین بار درستش کردم
پلوی خیلی خوشمزه و راحتی هست تنها کار وقت گیرش دونه کردن انار هاشه که وروجکتون هم کل خونه رو باهاش
پوشش میده و تا یه هفته باید از جای جای خونه دونه انار جمع کنین ...:))))))))))
مواد لازم:
سینه مرغ : 2 عدد (من از رون و سینه با هم استفاده کردم)
پیاز خرد کرده: 1 عدد
برنج :300 گرم
پیاز داغ : 2 قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد کرده : 150 گرم
خلال پسته :90 گرم
دانه یک عدد انار درشت
زعفران حل کرده :3 قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ ها رو به همراه پیاز و زردچوبه و نمک می پزیم و بعد مرغ ها رو ریش ریش میکنیم
من سینه مرغ رو ریش کردم و رون رو نگه داشتم برای سرخ کردن کنار غذا که خوشگلتر بشه
برنجتون رو که از قبل خیس کردین ابکش کنین و کنار بزارین
پیاز داغ و گشنیز و مرغ و خلال پسته و دونه های انار رو توی ماهیتابه بریزین و با مقداری روغن با هم تفت بدین
من مقداری از دونه های انار و خلال پسته ها رو نگه داشتم برای تزیین روی غذا چون دونه های انار
در اثر حرارت رنگشون سفید میشه و قرمز باقی نمی مونه ..حال یه دیگ مناسب رو
انتخاب کنین و کفش رو روغن بریزین و لا به لا برنج و مواد دونه اناری و مرغ رو به هم مخلوط کنین
و بزارین به مدت تقریبی 45 دقیقه دم بکشه ..بعد از این مدت می تونین مخلوط روغن و زعفران دم کرده
رو روی برنج بپاشین و بزارین 5 دقیقه دیگه با هم دم بکشن
ولی من همیشه زعفرون رو جدا با مقداری برنج دم کشیده مخلوط می کنم و وقتی توی دیس کشیدم
روی برنج می پاشم ..بعد از پخت برنج رو توی دیس بکشین و با مقداری دونه انار و خلال پسته
تزیینش کنین ...همونطور که گفتم من مقداری از مرغ ها رو دیگه ریش نکردم و با کمی روغن سرخ
کردم و در کنار دیس پلو چیدم ..یلدای خوبی داشته باشین ...نوش جون
یعنی یکی از اون پولهایی که آدم از دیدنش سیر نمیشه همین پلو هست
پاسخحذفواسم جالب بود که سبزی هم دشت اون هم از نوع گشنیزش :))
نوش جان
اره گیلدا جون من دستورات مختلفی از این داشتم یکی اش توش خلال بادوم هم داشت و سیر
حذفدر هر صورت خیلی دوستش داشتم خوشگل و خوش طعمه
خیلی دستور خوبیه ، من تا حالا امتحان نکردم ، وسوسه ام کردی که درست کنم ، خصوصا اینکه گشنیز داره ، به به ، عالی شده ، نوش جونتون
پاسخحذفممنونم رزی جون منم اولین بار بود درست میکردم و خیلی خوشم اومد هم از قیافش و هم طعمش
حذف