کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مهر ۱۰, پنجشنبه

بیسکوییت ترد بادام زمینی



بعد از تجربه خوب این شیرینی ترد کشمش و گردو با کورن فلیکس تصمیم گرفتم یه مدل کوکی دیگه

با کورن فلیکس رو درست کنم که اینم خدایی خیلی خوشمزه بود بخصوص که توش از انواع مغزهای

مغذی استفاده شده..و روش هم عسل پاشیده میشه ..دخترم در جا 6 تا رو خورد نوش جونش :)

قبل از شروع بگم که این میزان موادی که مینویسم برای 86 تا کوکی یا بیسکوییت کافی هست ولی من مواد رو تقسیم

بر 4 کردم و درستش کردم و برای تخم مرغ هم از سفیده ی یک تخم مرغ کوچیک استفاده کردم.بسیار خوشمزه

و مقوی هستن این کوکی ها بخصوص برای بچه های بد غذا و بد ادا :))

در مورد مواد اولیه اش هم بگم که توش پرک جو داشت و اشاره ای به این نشده بود که از جو دوسر پرک استفاده بشه

ولی نوشته شده بود که جو پرک باید خرد بشه ...بنابراین از اونجایی که من جو دوسر گیرم نیومد و اینجا یهو قحطی اومده

از همون جوی پرک یا flaked barley که همون جوی پرک مخصوص سوپی هست استفاده کردم و چون خرد میشه 

مشکلی پیش نیومد خوشبختانه و خوشمزه شد...کار نشد نداره ...داره؟؟


مواد لازم:


کره: 250 گرم

شکرقهوه ای: 200 گرم

کره بادام زمینی: 250 گرم

سفیده تخم مرغ متوسط : 4 عدد

اسانس وانیل :  1 قاشق چایخوری 

بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری

کورن فلیکس: 160 گرم

آرد : 300 گرم

بادام زمینی خرد کرده: 130 گرم (من گردو ریختم)

پودر نارگیل: 100 گرم

پرک جو: 90 گرم

عسل و پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم




طرز تهیه:


من کره بادام زمینی کرانچی داشتم که توش خرده های بادام زمینی داره برای همین توی مواد اصلی به جای بادام

زمینی خرد شده از گردوی خرد شده استفاده کردم که هر دو تا مغز رو استفاده کرده باشم.

کورن فلیکیس و گردو و جو پرک رو با هم در دستگاه غذا ساز ریختم تا خرد بشه..و کنار گذاشتم.

کره و شکر و کره بادام زمینی رو در کاسه مناسبی بیزین و با همزن بزنین تا صاف و یکدست بشه

بعد سفیده تخم مرغ و وانیل اضافه کنین و باز هم با همزن بزنین تا به خورد هم بره



سپس ارد و بکینگ پودر رو درون این مایه بریزین و بعد هم کورن فلیکس/ بادام زمینی یا گردو / پرک جو

و پودر نارگیل را اضافه کنین ..خمیر نسبتا سفتی به دست میاد ...این خمیر رو باید به مدت

2 ساعت بزارین توی یخچال بمونه تا خودشو بگیره ..




بعد از 2 ساعت درش بیارین و از خمیر گلوله هایی به اندازه یه قاشق چایخوری در بیارین و 

روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین باکمی فاصله بچینین ...



سینی رو توی فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد بزارید تا به مدت 12 تا 14 دقیقه بمونه

و بیسکوییت ها بپزه..بعد از پخت شیرینی ها رو روی توری خنک کنین و روی شیرینی ها

کمی عسل بریزین و با پودر پسته تزیین کنین..البته توصیه میکنم همش رو یهو عسل نریزین به اندازه مصرف 

عسل و پودر بسته بپاشن و بقیه رو توی ظرف در بسته خارج از یخچال نگه دارین..

با یه فنجون چای هم خیلی چسبید جاتون خالی :)


۴ نظر:

  1. به به ، منم مشتریه کوکی ، دلمان بسی رفت عزیزم ، نووووش جون دختر قشنگت باشه .....

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم شما که استاد ما هستی و همیشه از کوکیهاتون لذت بردم

      حذف
  2. ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻮﻥ,ﻭﻟﻲ ﻣﻴﺰاﻥ ﺁﺭﺩ ﺭﻭ ﻓﺮاﻣﻮﺵ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﺗﻮ ﻣﻮاﺩ ﺑﮕﻴﺪ ﭼﻘﺪﺭﻩ:(

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...