کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مهر ۲۸, دوشنبه

چیزکیک موز


من چیزکیک به عنوان دسر برای مهمونی ها زیاد درست میکنم چون طرفدار زیاد داره 

این بار قرعه به نام چیز کیک موز افتاد.


درست کرده بودم که با کلیک بر روی اسامی هر کدوم به دستورش می رسید.



 مواد لازم:


کره آب کرده  100 گرم

بیسکویت پتی بور (پودر شده)  یک بسته

پنیر خامه ای  200 گرم

خامه صبحانه یک بسته  200 میلی لیتری

شکر 50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین  1 ق غ

موز : 2 عدد

وانیل  . مقداری

 ژله آلو ورا یا ژله زرد رنگ مثل موز یا آناناس  :1 بسته




طرز تهیه:


 بیسکویت ها رو با کره آب شده به خوبی مخلوط کنید .


 


دقت کنید همه ذرات بیسکویت به کره آغشته بشه 

در غیر این صورت انسجام لازم برای کف چیزکیک پیدا نمی کنه.

کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بندازید

بعد بیسکویت های کره ای رو کف قالب پهن کنید.

 سعی کنید همه جای لایه بیسکویتی ضخامت یکسان داشته باشه.

قالب رو برای ١ ساعت بذارید تو یخچال.

پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید و

 صبر کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد. 

بعد اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا شفاف شه.

پنیر خامه ای، وانیل و شکر رو با همزن برقی اونقدر بزنید تا کاملاً مخلوط بشن.

 (تقریباً ٢ دقیقه)  . بعد خامه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.


  


آخر سر هم مخلوط ژلاتین رو بریزید تو مایه چیزکیک و هم بزنید..

حالا این مایه رو به تدریج بریزید روی لایه بیسکویتی

 و قالب رو برای 1 ساعت  بذارید تو یخچال تا کاملاً سفت شه. 

 ژله آلوورا یا موز  رو  با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان اب سرد

 اماده کردم و وقتی خنک شد بعد از چیدن موزها به شکل مورد نظرم 

ریختم روی مایع چیز کیک که توی این عکس میبینید




  ژله رو به ارومی ریختم روی کیک...دقت کنید که اول باید کمی ژله رو بریزین 

و قالب رو بزارین توی یخچال تا کمی سفت بشه ...اگه یهو همه ژله رو بریزین

موزها میان روی ژله می مونن و شناور میشن ...پس اول یه کمی از ژله رو بریزین

نیم ساعت یا بیشتر بستگی به درجه سرمای یخچال و شرایط آب و هوایی 

بزارین تا ژله موزها رو فیکس کنه ...بعدش می تونین با خیال راحت بقیه 

ژله رو بریزین روی موزهاتون و دوباره برای چند ساعتی بزارین تو یخچال

تا ژله اش سفت بشه...بهتره یه شب تا صبح بمونه .

بعد از اماده شدن اول لبه های چیز کیک رو با یه کارد دورتا دورش رو 

از قالب جدا کنین و یواش کمربند رو باز کینن ..به کمک کاغذ روغنی زیرش

میتونین چیز کیک رو به ظرف اصلی منتقل کنین و تزیینش کنین
  
بیس بیسکویتی کاملا منسجم هست و خیلی راحت توی دست میشه نگهش داشت

و کاغذ روغنی رو از زیرش در آورد 



من روی چیز کیک یه شابلون گذاشتم و با کمی دارچین روش رو تزیین کردم

دورش هم بیسکوییت های لوله ای چیدم ..شما بسته به سلیقه خودتون می تونین  

به دلخواه تزیینش کنین ...نوش جون

۵ نظر:

  1. خیلی عالی شده شادی جون ،دست گلت درد نکنه عزیزم . خیلی تزئین زیبایی هم شده

    پاسخحذف
  2. من عاشق چیزکیکهای آلمانی یا به عبارتی چیزکیکهای گرم هستم
    تا به حال ١ یا ٢ بار هم مدل آمریکایشو خوردم , ولی باید بگم که این خیلی خیلی شیک شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جون گیلدا جون منم مدل المانی یا پختنی دوست دارم

      حذف
  3. با سلام من مادرم از خوردن هر غذاي كه ژلاتين دارد خوداري ميكند ، ايا جانشين يا جاي گزين سراغ داريد ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام معمولا کسانی که گیاه خوار هستن به جای ژلاتین از آگار آگار استفاده میکنن ....چند تا جایگزین دیگه هم هست شاید این لینک کمکتون کنه
      http://www.thekitchn.com/vegetarian-and-vegan-substitutes-for-gelatin-tips-from-the-kitchn-189478
      برای اماده کردن اگار اگار هم میتونین 1 قاشق غذاخوری پودر اگار اگار رو با 4 قاشق غذاخوری اب مخلوط کرده و بزارین 10 دقیقه بجوشه و هم بزنین و بعد بزارین کنار تا خنک شه و استفاده کنین
      اگار اگار رو از فروشگاههای چینی و ژاپنی ها میتونین تهیه کنین در ایران هم لوازم قنادی فروشی ها دارن

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...