رسپی اش رو که دیدم متوجه شدم از اون کوکی هایی هست که من عاشقش خواهم شد ..ولی از بس تغییرات درش ایجاد کردم
شاید بهتر باشه اسمش رو چیز دیگری بزارم ...هر چند رسپی های مختلفی از این کوکی توی نت دیدم.
اینکه چرا اسمش این هست و اصلیتش به کدوم کشور بر میگرده نمی دونم ...شما اگه می دونین به من هم بگین.
طبق معمول من مواد رو نصف کردم و برای تخم مرغ هم از یه تخم مرغ کوچیک استفاده کردم.
مواد لازم:
شکر قهوه ای تیره: 100 گرم
کره :113 گرم
کره بادم زمینی: 70 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید الک شده: 200 گرم
بکبنگ پودر : 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده: 1/8 قاشق چایخوری
دارچین پودر شده: 1/4 قاشق چایخوری
نمک :1/8 قاشق چایخوری
*ملاس : 50 گرم
مغز گردو خرد شده: 30 گرم
کشمش پلویی شسته و آبکش شده: 30 گرم
بادام زمینی خرد شده: 30 گرم
*در مورد ملاس باید بگم که شربت تیره و غلیظ و چسبناکی هست که از تصفیه شکر گرفته شده از چغندر قند
یا نیشکر باقی می مونه و رنگش از قهوه ای سوخته تا سیاه متغیر هست ..توی لوازم قنادی ها به فروش می رسه
اما اگه ندارین می تونین به جاش از عسل یا شربت افرا استفاده کنین ..من هم نداشتم و به جاش عسل ریختم.
کره بادام زمینی من توش خرده های بادام زمینی داشت برای همین من به جای بادام زمینی خرد شده
از فندق خرد شده استفاده کردم...و یه تغییر دیگه ای که دادم این بود که متاسفانه کشمش نداشتم و به جاش
چیپس شکلات ریختم ..و جوز هندی رو هم کلا حذف کردم.
طرز تهیه:
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد از 15 دقیقه قبل گرم کنین. کره باید در دمای محیط مونده باشه تا نرم بشه
درظرفی آرد و بکینگ پودر و جوز هندی و دارچین و نمک رو مخلوط و الک کنین.
توی یه ظرف دیگه شکر قهوه ای / کره و کره بادام زمینی رو با همزن برقی بزنین و بعد تخم مرغ رو
اضافه کرده و خوب هم بزنین ..مخلوط آرد رو هم اضافه کنین و با درجه کند همزن بزنین ...در حد مخلوط شدن
بعد هم ملاس یا عسل رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد هم گردو و کشمش و بادام زمینی رو اضافه کنین و
با لیسک به صورت دورانی به خورد خمیر بدین تا به خورد هم برن.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین و از خمیر اماده شده به اندازه یه قاشق چایخوری توی دست گرد
کنین و با رعایت فاصله توی سینی بچینین ..اگه دیدن مواد خیلی چسبناکه و نمی تونین گردش کنین
کافی 10 دقیقه ظرف خمیر توی یخچال بمونه تا کره خودشو بگیره و خمیر یه کمی سفت بشه
اینو برای این میگم که اندازه تخم مرغ ها متفاوته و همینطور کیفیت ارد ها ..اب و هوای گرم هم در شل شدن
خمیرهایی که توشون کره داره تاثیر میزاره ولی معمولا مشکلی پیش نمیاد اگه اندازه ها رو دقیق رعایت کرده باشین
فاصله رو حتما رعایت کنین چون خودشونو باز می کنن توی فر ..به مدت تقریبی 15 دقیقه توی فر قرار بدین
در طبقه وسط .. بعد از پخت روی توری خنک کنین و بعد نوش جون کنین ..این کوکی باب طبع بچه های من بود
به دلیل مغزهای خوشمزه و مغذی برای بچه ها مفیده..
اون نی ها به جا مونده از تولد پارسال دخترم هست که تم دار برگزار کرده بودم براش و همه تزییناتش
رو خودم به تنهایی درست کردم..و بله اون شیشه ای که توش شیر ریختم شیشه کوکا کولا هست :))
چه اسم سختی داره شادی جون :))))))))
پاسخحذفخودمونیم هاااااا تو هم تخصص تو کوکی داری هاااااا
خخخ گیلدا جون عاشق کوکی و مافین هستم بچه هام هم اینا رو بهتر می خورن برای همین زیاد درست میکنم
حذفمنم خیلی کوکی دوست دارم ،اینا خیلی خوشمزه به نظر می رسند ،نوش جونتون باشه
پاسخحذفممنون عزیزم منم خیلی کوکی دوست دارم نوش جون
حذفسلام ، وب واقعا خوشمزه ای داری yammy
پاسخحذفمن ادمین پیج آشپزی از اینجا تا آنجا هستم .خوشحال میشوم اگر تبادل داشته باشیم آدرس من روی بلاگ اسپات http://ashpazibaozra.blogspot.com/ و روی بلاگفا
http://azinjataonja.blogfa.com/ میباشد . اگر تمایل داشتید لطفا روی یکی از پیج ها خبرم کنید تا من هم روی هر دو لینکتان کنم . با تشکر عذرا
خانم شما خیلی آدم رو راستی به نظر می آیید ..پاینده باشید
پاسخحذفممنونم بله من همینطورم ممنون از حضورتون
حذف