من این شیرینی ها رو 2 بار درست کردم ولی نتیجه دلخواهم رو نگرفتم ...بار سوم با رسپی خوب
کدبانوی باسلیقه خانم فلور احدی این شیرینی رو پختم و خیلی خیلی راضی بودم
مواد لازم:
آرد: 200 گرم +نمك يك پنسه
كره : 120 گرم
پودر شكر 70 گرم ( براى تهيه پودر شكر . شكر را با آسياب پودر كنيد )
زرده تخم مرغ پخته : 2 عدد
شير ولرم : دو قاشق غذا خورى
اسانس پرتقال يا وانيل : كمى
زعفران دم كرده خيلى غليظ : يك قاشق چایخوری
عسل گرم شده برای رومال (در صورت دلخواه) : به میزان لازم
پودر قند اضافی برای روی شیرینی (در صورت تمایل ) به میزان لازم
دو مورد آخر یعنی عسل و یا پودر قند دلبخواه هست میتونین هر کدوم رو که دوست دارین
استفاده کنین یا عسل و یا پودر قند ...كره حتما به حرارت محيط رسيده باشه .
آرد و نمك را چند بار الك كنيد و كنار بگذاريد .
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتى گراد پانزده دقيقه قبل از اینکه سینی رو بزاریم توی فر گرم ميكنيم .
اگر فرتون برقى است درجه فر رو 160 درجه سانتى گراد انتخاب كنين
اول با ليسك ، كره نرم شده را با زرده تخم مرغ پخته ( كمى گرم )خوب تركيب ميكنيم
( تخم مرغ بايد خيلى ريز رنده بشه تا بافت نرمى پيدا كنه )
و بعد پودر شكر را ريخته ، و با درجه متوسط همزن برقى ، خوب ميزنيم تا پوك و سفيد رنگ بشه .
زعفران ، اسانس مورد نظر و شير ولرم رو هم اضافه ميكنيم
( اسانس پرتقال / بادام و يا وانيل بسيار مناسبه )
در حد مخلوط شدن مواد رو هم ميزنيم ، بعد آرد رو در دو نوبت ريخته و در حد تركيب شدن، مواد رو هم ميزنيم
( بايد تا زمانى كه خمير جمع بشه آرد رو اضافه كنيد ، و امكان داره كه همه آرد استفاده نشه)
خمير بدست آمده را روى ميز كار، كمى با دست ورز ميدهيم ( فقط كمى )
و بعد آنرا داخل يك پلاستيك ميپيچيم وبراى يك ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم ،
این عکس مربوط به این رسپی نیست سری اولی که این شیرینی رو درست کردم عکس گرفتم برای همین هم این خمیر بین نایلون باز نشده ولی حتما خمیر رو بین دوتا نایلون باز کنین |
وبعد از اين زمان ، خمير را بيرون میاریم و روى ميز كار ، خمير رو با دست كمى مرتب ميكنيم و بين
دو ورقه كاغذ روغنى و يا پلاستيك به ضخامت نيم سانت باز ميكنيم و قالب ميزنيم ،
وسط یکی از شیرینی ها رو میتونیم با یه کاتر کوچیک در بیاریم که تو خالی بشه
وسط یکی از شیرینی ها رو میتونیم با یه کاتر کوچیک در بیاریم که تو خالی بشه
تعداد خمير هاى قالب زده بايد جفت باشه، چون بعد از پخت شيرينى هايى رو كه يك شكل هستند
دو تا دوتا بينشون مربا يا مارمالاد میریزیم.
من این سری فقط از کاتر گرد استفاده کردم ولی شما میتونین از کاتر دلخواه شکلدار استفاده کنین.
پس بعد از قالب زدنِ خمير و چيدن آنها در سينيى كه كاغذ روغنى انداختيم ،
سينى رو در فر داغ با درجه حرارت 180 درجه سانتى گراد به مدت تقريبى 15 دقيقه قرار ميد يم .
تا زمانى كه دور شيرينى كمى طلايى بشه ، بعد از اينكه شيرينى ها رو از فر بيرون آورديم و خنك شدند ،
كمى مارمالا يا مربا بين دوتا از شيرينى ها ميذاريم ،
روى شيرينى رو هم ، كمى عسل كه گرم كرديم با برس ميكشيم ، و با پودر و
دانهء مغز هاى مختلف / شكلات ذوب شده / پودر قند ... تزیين ميكنيم نوش جان
نكته :
براى تزئين روى شيرينى میتونین دو قاشق عسل رو گرم کینن و با لیسک روی
شيرينى ها بمالید و روش کنجد یا مغز پسته و یا بادوم خرد شده بریزین.ویا فقط روش پودر قند الک کنین.
یه نکته ای که حین درست کردش خودم بهش رسیدم اینه که همه خمیر رو یهو از یخچال
بیرون نیاریم بهتره هر بار مقدار کمی رو بیرون بیاریم و بازش کنیم و کاتر بزنیم
و بعد یه تکه دیگه از یخچال خارج کنیم ..ضخامت خمیر هم حتما همون نیم سانت باشه
با تشکر از خانم فلور احدی عزیز برای دستور خوبشون
با تشکر از خانم فلور احدی عزیز برای دستور خوبشون
سالها پیش این شیرینی رو من درست کردم به اسم شیرینی لینزر تو وبلاگم هست خیلی با کیفیت خوب در میاد . عالیییییییی مثل همیشه شادی جون عکسها هم خیلی خوشگل هستند .
پاسخحذفچه عالی عزیزم نوش جونتون چشمات زیبا میبینه گلم
حذفاز شیرینیهای مورد علاقه ی ما که خیلی کم درستش میکنم ، واقعا نمیدونم چرا ، نوش جونتون عزیزم ، خیلی هوس انگیزن ، دستت درد نکنه
پاسخحذفشاید دلیلش زحمت داشتنه هی قالب بزن و مربا بریز و روال رو ردیف کن ولی تینا خیلی دوست داره من تو این مدت چند بار درست کردم با رسپی های مختلف
حذفبه به ، خیلی خوشگل و عالی شدند . می دونی که منم مدت هاست می خوام درستش کنم ولی خب فرصتی دست نمی ده
پاسخحذفدست گلت درد نکنه <3
ایشالا سر فرصت عزیزم جات خالی
حذف