کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آذر ۶, پنجشنبه

اسکن کرنبری


باید بگم که خیلی خوشحالم که اسکن ها رو کشفشون کردم بافتی نرم و کلوچه مانند دارن و کاملا

سلیقه ایرانی پسند رو تحریک میکنن ...در مورد اسکن ها توضیحات کاملتری توی پست

اسکن کدو حلوایی نوشتم که با کلیک بر روی اسمش به دستور و توضیحاتش میرسید.

شاید نوشتن اینها توی وبلاگ خوشایند نباشه اما برای من خاطره است ...مینویسم تا خوانندگان وبلاگم فکر نکنن

همیشه همه چیز هلو برو تو گلو به دست میاد .من این اسکنها رو دو سری اماده کردم و جالبه که بدونین 

هر دوبار هم در میزان بکینگ پودر اشتباه کردم ...سری اول اصلا یادم رفت بریزم و سری دوم هم 

از یک قاشق چایخوری استفاده کردم..چرا؟؟ آلزایمر گرفتم رفته..

در هر صورت نتیجه ی هر دو مورد برام خوشمزه بود هر چند که سری اول رو به عنوان یه اسکن 

که بخوام وارد وبلاگ کنم از نظر ظاهری اصلا قبول نداشتم .هر چند که طعمشون تفاوتی نداشت 

اما بافت اسکنهای سری اول از حد استانداردهای من خارج بود.

عکسهایی که مشاهده میفرمایید مال سری دوم هستش که ازش راضی بودم هم بافتش و هم طعم هر چند که 

میزان بکینگ پودر داده شده بیشتر از مقداری بود که من استفاده کردم.




مواد لازم: 


آرد: 270 گرم

شکر : 50 گرم

نمک : 1/8 قاشق چایخوری

کره سرد: 100 گرم

بکینگ پودر: 3 و 1/2 قاشق چای خوری

کرنبری خشک شده : 120 گرم

بادام درختی خرد شده : 30 گرم

خامه صبحانه : 1/2 پیمانه

اسانس وانیل یا بادم: 1/4 قاشق چایخوری ( من نداشتم و نریختم)

خامه اضافه: 2 قاشق سوپ خوری ( جهت رومال)

در صورت در دسترس نبودن کرنبری میتونین از میوه های خشک دیگه مثل برگه زرد آلو یا قیصی 

و یا کشمش استفاده کنین ...از اونجایی که این میوه از ما بهترون توی شهر ما نیست من هم

به جاش کشمش ریختم ...آخرش می میرم و ناکام از خوردن کرنبری و رزبری از دنیا میرم :(



طرز تهیه:

فر رو با درجه 200 سانتی گراد گرم کنین و کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازین.

آرد/ شکر/ نمک/ بکینگ پودر را مخلوط کرده و کره سرد خرد شده رو داخلش میریزیم و با نوک انگشت 

مخلوط میکنیم دقت کنین نوشتم نوک انگشت ها؟؟ با کف دست نه چون به روغن می افته بر اثر حرارت دست

وقتی به حالت خرده نون در اومد کرنبری و خرده های بادام (من مولینکس کردم خیلی پالس نزنین که به روغن بیفته)

اسانس وانیل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم ..



در اخر هم خامه صبحانه رو کم کم اضافه میکنیم و مخلوطش میکنیم تا مواد با رطوبت خامه خمیر بشه 

و چسبناک نباشه .ممکنه یکی دو قاشق بیشتر یا کمتر نیاز بشه برای من همون مقدار داده شده در دستور کافی بود 

خمیر رو از ظرف خارج میکنیم و روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز میدیم تا صاف بشه ...این خمیر 

نیازی به ورز دادن نداره در حدی که خمیر جمع بشه و صاف بشه کافیه...



خمیر و روی سطح ارد پاشی شده با وردنه بازش میکنیم طوری که ضخامتش تقریبا کمتر

از 1 سانت باشه ...بعد با کاتر گرد حدود 5 تا 6 سانتی

برش میزنیم و روی سینی از قبل اماده شده می چینیم نیازی نیست خیلی فاصله دار بچینین




اسکن ها خودشونو پهن نمی کنن توی فر فقط  ارتفاع میگیرن .

روی اسکن ها رو با خامه اضافه رومال میکنیم و سینی رو به فر از پیش گرم شده انتقال میدیم تا به مدت تقریبی 

15 تا 20 دقیقه پخته بشه و روش کمی طلایی بشه ...بعد از پخت روی توری خنک کنین 



این اسکنها واقعا خوشمزه بود توصیه میکنم حتما امتحانشون کنین ..اگه اضافه اومد توی ظرف در بسته 

در دمای محیط و خارج از یخچال نگه داری کنین ...اسکنها برخلاف نونها ماندگاری بیشتری

دارن و تا چند روز تازه می مونن ...نوش جون

۱۱ نظر:

  1. به به ، خیلی هوس انگیز شده . دلم خواست ! دست گلت درد نکنه . نوش جونتون باشه

    پاسخحذف
  2. مرسی شادی جون مث همیشه عالی بود

    پاسخحذف
  3. ببخشید این خامه ای که استفاده کردید خامه زده شده است؟ چون اینجا خامه زده شده نیست. ممنون میشم اگر من و راهنمایی کنید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه عزیزم خامه معمولی صبحانه منظورمه از همین پاکت صورتی ها که تو ایران هستن

      حذف
  4. عزیزم من تو ایران زندگی نمیکنم و خامه هایی که تو آلمان هست اکثرا نزده است و باید با وانیل و یا با پودر خامه قاطی بشه.من خیلی دوست دارم این کوکی و درست کنم,اگر راهی به ذهنت میرسه لطفا به من بگو

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم میتونین همون خامه رو اماده کنین و به عمل بیارین و بعد به مواد اضافه کنین

      حذف
  5. مرسی گلممممم خیلی لطف کردی

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...