رشته پلو یکی از غذاهای مخصوص شب عیده و مثل سبزی پلو با ماهی طرفدارهای زیادی داره
از قدیم گفتن روز عید رشته پلو بخورین تا سراسر سال رشته کار دستتون باشه.
موادی که می نویسم برای دونفر هستش و با این مقدار تقریبا 4 تا رشته پلوی قالبی درست میشه
ببخشید که از تمام مراحل کار عکس ندارم ...سرماخوردگی شدید دارم و احوالم خوش نیست.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز متوسط (رنده شده و اب گرفته) : 2 عدد
برنج : 200 گرم
رشته پلویی : 200 گرم (من کمتر ریختم)
کشمش : 50 گرم
خرما : 50 گرم
خلال پسته : 50 گرم
کره (برای تفت دادن خلال پسته و خرما و کشمش): 20 گرم
روغن مایع (برای چرب کردن قالب و دم کردن برنج) : به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
طرز تهیه:
فر رو روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنین (ده دقیقه قبل اینکه کاسه های گوشتی توی فر برن )
گوشت چرخ کرده که بهتره کم چرب باشه و پیاز زنده شده و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده
و خوب ورز میدیم ...بعد از اون به اندازه یه نارنگی بر میداریم و در کف قالب مافینی که
چرب کردیم به شکل کاسه درست میکنیم و 20 تا 25 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد
میزاریم تا بپزه...دقت کنین که کاسه های گوشتی بعد از پخت کمی کوچیک میشن و گوشت خودشو
حمع میکنه ..من یه کمی ارتفاع کاسه گوشتی رو بلند تر از لبه قالب مافین گرفتم که وقتی
گوشت خودشو جمع کرد تقریبا هم اندازه ارتفاع قالب مافین شد.
یه نکته دیگه اینکه در حین پخت گوشت اگه چرب باشه توی کاسه مافین اب می اندازه یعنی
مقداری چربی از گوشت دفع میشه که خوب طبیعیه ..بعد از پخت و مدت زمان طی شده
کاسه گوشتی رو از قالب جدا میکنین .
توفاصله ای که کاسه های گوشتی داخل فر هستن ...برنجتون که از قبل خیس کردین رو ابکش کینن
به این صورت که توی قابلمه اب بریزین تا جوش بیاد و بعد برنج خیس خورده رو بهش اضافه کنین
در اواخر ابکش کردن برنج رشته پلویی رو به برنج اضافه میکنیم تا با هم بپزن
رشته های پلویی خیلی نازک هستن و خیلی زود نرم میشن ...پس این نکته مهمه که در اواخر
به برنج اضافه بشه ...بعد برنج رو به همراه رشته ها ابکش میکنیم و ته دیگ رو کمی
روغن میدیم و برنج رو دم میکنیم.
کاسه های گوشتی که اماده شد از برنج اماده شده داخل کاسه ها می ریزیم .
خرما خلال پسته و کشمش رو با هم با کره تفت کوچیک میدیم و روی کاسه های رشته پلو می ریزیم
و تزیینش میکنیم ...اعتراف میکنم این اولین باری بود که خرما و کشمش رو توی پلو میخوردم
همیشه فکر میکردم خیلی باید بد مزه باشه ...برخلاف تصورم خیلی خیلی خوشمزه بود.
وای شادی جون ، خیلی هوس انگیز و شیک شده <3 دست گلتون درد نکنه
پاسخحذفعجب عکسایی هم شده . اون خرما هم که بی داد می کنه
جات خالی مهربونم خوشمزه بود
حذفدستت درد نکنه شادی جونم مثل همیشه عالیه :*
پاسخحذفممنونم پگاه جونم به پای هنر شما نمیرسه
حذفیوم یوم , شادی جون همه چیز رو پا هستم , الا خرما رو :)))))
پاسخحذفاخه تی جان قربان تو که میدونی غذاهای شیرین نمیخورم
تازه دارم عادت میکنم کشمش بخورم :))))))
اما اون کاسه کاسه کابابت تو حلقم ؛)
هاهاها میدونم گیلدا جون درکمیکنم کاملا چون خودمم اینجوری بودم
حذفولی دل رو به دریا زدم و امتحانش کردم ...جات خالی خوب بود
ولی میشه اگه دوست نداری نخوری و فقط از کشمش استفاده کنی
منتها من خواستم به رسپی وفادار بمونم خخخخ
به به ، چقدر خوشمزه و شیکه عزیزم، امیدوارم تا الان بهتر شده باشی و مریضی از خونتون رفته باشه و سرحال سرحال به استقبال بهار برین :***
پاسخحذفممنونم رزی جون متاسفانه این ویروس نامرد همچنان جا خوش کرده و دست از سر ما بر نمی داره ولی امیدوارم تا شب عید خوب بشیم همگی
حذف