کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ تیر ۱۸, پنجشنبه

فرنی تمشک



فرنی یکی از چیزهایی هست که تقریبا همه می پسندن و دوست دارن .خصوصا برای ماه رمضون 

بیشتر مصرف میشه ..خوبه گاهی تنوعی به چیزهایی که به طور معمول میخوریم بدیم


مثلا همین فرنی میتونه تنوع زیادی داشته باشه .با انواع میوه ها درست بشه .

نمونه اش همین فرنی تمشک هست که هم خوشمزه اس و هم سالم و مقوی.

رنگ خوشگلش هم ادمو تشویق میکنه که بیشتر بخوری.


مواد لازم:


پوره تمشک: 1 پیمانه

شیر : 1 پیمانه

تمشک اضافی برای تزیین : به میزان لازم

آرد برنج یا ارد گندم: 4 قاشق سوپ خوری

شکر: 4 قاشق سوپ خوری

شکر اضافی : 1 قاشق سوپ خوری



برای تهیه پوره تمشک فقط کافیه مقداری از تمشک رو با 

هر وسیله ای که در اختیار دارین خوب له کنین.






طرز تهیه: 


آرد و شکر و شیر سرد رو در ظرفی با هم مخلوط کنین و بزارین روی حرارت 

مرتب هم بزنین تا فرنی غلیظ بشه.ظرف رو از روی حرارت بردارین 

و بعد از اینکه از کمی از حرارت افتاد پوره تمشک و شکر اضافه رو بهش اضافه کنین

و هم بزنین تا یک دست بشه.فرنی رو در ظرف مورد نظر بکشید وروش

رو با مقداری تمشک تزیین کنین و نوش جون کنین.

این فرنی هم به صورت گرم و هم سرد سرو میشه.ولی خودم سرد یخچالی رو ترجیج میدم.


۴ نظر:

  1. ترتیب والشها رو دادی دیگهههههههههه :)))))
    چه خوشرنگ شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اره ترتیب یه سری رو دادم برای بقیه اش نقشه دارم حالا خخخخ
      اگه تا فردا سالم بمونن البته

      حذف
  2. به به ، این چه خوشرنگ و عالی شده ، خیلی دوست می دارم <3 نوش جونتون باشه
    من فرنی میوه ای دوست دارم البته با انبه و پرتقال قبلا امتحانش کردم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اره عزیزم اتفاقا دستور هر چند مدل میوه ای توی مجله هام هست از جمله انبه و پرتقال و توت فرنگی اونا رو هنوز امتحان نکردم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...