کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اسفند ۱۱, دوشنبه

ماکارون شکلاتی Chocolate Chip Coconut Macaroons



یه شیرینی خوشمزه نارگیلی که دست کمی از نارگیلی سنتی خودمون نداره 

و من خیلی دوست داشتم.



بله اسمش ماکارون هستش ولی با اون ماکارون فرانسوی فرق داره ..

اینا به ماکارون امریکایی معروف هستن

وخیلی ساده حاضر میشن و اون حساسیت شیرینی های ماکارون فرانسوی رو ندارن

ترکیب شکلات و نارگیل هم که من چیزی نگم بهتره :)


مواد لازم:


سفیده تخم مرغ : 3 عدد

پودر نارگیل : 3 پیمانه 

شکلات چیپسی : 1 پیمانه

شکر: 3/4 پیمانه


من همه مواد رو تقسیم بر 3 کردم و درستشون کردم و 25 تا ماکارون داشتم.




طرز تهیه:


سفیده تخم مرغ رو در ظرفی با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره و از طرف نریزه 

بعد شکر رو کم کم اضافه می کنیم و با همزن می زنیم ..پودر نارگیل و شکلات چیپسی 

رو هم اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم میزنیم (با لیسک)




از مایه اماده شده به اندازه یه قاشق چایخوری در کپسولهای کوچیک می ریزیم و در

سینی فر می چینیم.سینی فر رو در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد

گرم کردیم میزاریم به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه تا روش طلایی بشه ...

به زمان توجه نکنین  من دوست داشتم روش کاملا برشته و طلایی بشه حرارت فرها 

فرق میکنه ممکنه فر شما در مدت زمان کمتری این نتیجه رو بهتون بده ..





هر زمان که طلایی بودنش از نظر شما کافی بود درش بیارین .

اگه دوست دارین شیرینی هاتون نرم باشه بعد از اینکه از فر در اومد توی ظرف 

در بسته بزارین تا خنک بشه ..ولی من روی توری خنک کردم چون کرانچی بودنش 

رو دوست دارم..بیرونش ترد و داخلش نرمه

با شکلا تهای داخلش یه طعم دلنشین ایجاد میکنه .این هم یه عکس از زیر ماکارونها


۶ نظر:

  1. وای ی ی چه گوگولی ^_^
    اتفاقا آلمانی ها به هر شیرینی که اینجور پفکی فرم باشه ماکارون میگن
    انگار همه دنیا فهمیدن که اون مکارونها بیخودی حساس تشریف دارن , اینه که به مدلهای دیگه هم ماکارون میگن :))
    به قول اینجایی ها hauptsache خوشمزه باشه که حتما هست ؛)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هاها ها بجه فرانسویه حساسه واسه همین من تا حالا سراغش نرفتم درستش کنم بمونه تو خماری خخخخ

      حذف
  2. آخ جون نارگیل ، عاشقشم . ترکیبش با شکلات هم که دیگه عالیه . دست گلت درد نکنه و نوش جان <3
    چقدر این کپسولا قشنگند با جعبت ست شده :-)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی عزیزم داشتم درست میکردم یادت کردم چون میدونستم ترکیب شکلات و نارگیل رو دوست داری :*

      حذف
  3. چه کردی مادرجان ، خیلی خوشمزست معلومه ، منم چند تا دستور دارم به اسم ماکارون اما اون ماکارون حساس نیست ، منم مثل تو نمیرم سراغش ، از بس حساسه :))))) راستی انقدر از این ظرف شیرینیت خوشم اومده ، وسوسم کردی که بخرم ، خیلییی خوشگل موشگله :))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اره دیگه خیلی لوسه و حساسه منم سراغش نمیرم خخخخ این جعبه ها فلزی هستن تو دبی هم باید زیاد باشه عزیزم
      قابلی هم نداره :*

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...