این کوکی ها در واقع همون کوکی کره بادام زمینی کنجدی هستش که قبلا با دستور خوب
ارغوان عزیزم از وبلاگ غذای دلخواه درستش کرده بودم با این تفاوت که این بار
از ارد سنگک یا همون ارد سبوس دار استفاده کردم.
ارغوان عزیزم از وبلاگ غذای دلخواه درستش کرده بودم با این تفاوت که این بار
از ارد سنگک یا همون ارد سبوس دار استفاده کردم.
این کوکی های کنجدی بسیار مقوی و خوشمزه برای همه سنین هست
میتونید سایزش رو کوچیکتر در نظر بگیرید تا راحتتر خورده بشه
میتونید سایزش رو کوچیکتر در نظر بگیرید تا راحتتر خورده بشه
مواد لازم :
پودر شکر : ¾ پیمانه
کره ی بادام زمینی : 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع : ¾ پیمانه
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
آرد : حدود 3 پیمانه (برای من 2 پیمونه سر پر کافی بود)
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنین .
سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بندازین.
پودر شکر و کره بادام زمینی با همزن می زنیم تا یکدست شود .
کم کم روغن مایع و وانیل اضافه می کنیم و هم میزنیم
تا مایه یکدست به دست بیاریم .
آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با قاشق بزرگ مخلوط کنین تا جائیکه
خمیری بدست بیاد که به دست نچسبه ، من از 2 پیمونه استفاده کردم ،
از خمیر گلوله هایی به اندازه ای که دوست دارین بردارین ،
چون این شیرینی شکل و اندازه اش داخل فر تغییری نمیکنه ،
درون کنجد می غلطونیم و بعد داخل سینی فر قرار میدیم .
سینی رو به فر منتقل میکنیم برای حدود 20 دقیقه .
این کوکی ها توی فر کمی روش ترک میخوره و خوشگل تر میشه
من با این سایز تقریبا اندازه یه گردوی کوچیک
37 تا کوکی خوشمزه داشتم
این کوکی ها توی فر کمی روش ترک میخوره و خوشگل تر میشه
من با این سایز تقریبا اندازه یه گردوی کوچیک
37 تا کوکی خوشمزه داشتم
برای عصرونه گزینه مناسبی هست با چای
و همونطور که گفتم گیاهخواران عزیز هم می تونن
با خیال راحت مصرف کنن
به به خیلی وقته که کوکی و شیرینی تهیه نکردم
پاسخحذفعاشق شکلهای نامنظم اینجور کوکی ها هستم و همینجور اون ترکهاش ^_^
دستت درد نکنه عزیزم م م م
به به ، نوش جونتون باشه عزیزم
پاسخحذفآرد کامل خیلی ایده ی خوبیه ، عطرش رو هم بیشتر دوست دارم