کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ شهریور ۱۲, پنجشنبه

کوکی کره بادام زمینی کنجدی با آرد سبوس دارPeanut Butter Sesame Cookies



این کوکی ها در واقع همون کوکی کره بادام زمینی کنجدی هستش که قبلا با دستور خوب 

 ارغوان عزیزم از وبلاگ غذای دلخواه  درستش کرده بودم با این تفاوت که این بار 

از ارد سنگک یا همون ارد سبوس دار استفاده کردم.

کوکی های کنجدی رو که با ارد گندم درست کردم می تونین اینجــــــــــــــــــا ببینین

این کوکی های کنجدی بسیار مقوی و خوشمزه برای همه سنین هست

میتونید سایزش رو کوچیکتر در نظر بگیرید تا راحتتر خورده بشه



مواد لازم :



پودر شکر : ¾ پیمانه 


کره ی بادام زمینی : 3 قاشق غذا خوری 


روغن مایع : ¾ پیمانه 


وانیل : 1/4 قاشق چایخوری


آرد : حدود 3 پیمانه (برای من 2 پیمونه سر پر کافی بود)


مقداری کنجد برای تزئین 





طرز تهیه:


 فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنین .

 سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بندازین.

 پودر شکر و کره بادام زمینی با همزن می زنیم تا یکدست شود .

 کم کم روغن مایع و وانیل اضافه می کنیم و هم میزنیم

 تا مایه یکدست به دست بیاریم .






 آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با قاشق بزرگ مخلوط کنین تا جائیکه

خمیری بدست بیاد که به دست نچسبه ، من از 2 پیمونه استفاده کردم ،






 از خمیر گلوله هایی به اندازه ای که دوست دارین بردارین ،

چون این شیرینی شکل و اندازه اش داخل فر تغییری نمیکنه ،

درون کنجد می غلطونیم و بعد داخل سینی فر قرار میدیم .

 سینی رو به فر منتقل میکنیم برای حدود 20 دقیقه . 

این کوکی ها توی فر کمی روش ترک میخوره و خوشگل تر میشه

من با این سایز تقریبا اندازه یه گردوی کوچیک

37 تا کوکی خوشمزه داشتم




برای عصرونه گزینه مناسبی هست با چای

و همونطور که گفتم گیاهخواران عزیز هم می تونن 

با خیال راحت مصرف کنن 

۲ نظر:

  1. به به خیلی وقته که کوکی و شیرینی تهیه نکردم
    عاشق شکلهای نامنظم اینجور کوکی ها هستم و همینجور اون ترکهاش ^_^
    دستت درد نکنه عزیزم م م م

    پاسخحذف
  2. به به ، نوش جونتون باشه عزیزم
    آرد کامل خیلی ایده ی خوبیه ، عطرش رو هم بیشتر دوست دارم

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...