کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ خرداد ۲۸, پنجشنبه

شیر پسته گرم


این شیر پسته از نوع گرمش بسیار مناسب ماه رمضون و افطار هستش



از اونجایی که 5 دقیقه ای هم آماده میشه راحت و بی دردسر هست

با این میزانی که براتون مینویسم 4 تا فنجون شیرپسته تهیه میشه ...میتونین به جای شکر 

از عسل استفاده کنین به این صورت که شکر داخل مواد نریزین ولی موقع سرو به 

اندازه دلخواه عسل بریزین و نوش جون کنین.



مواد لازم:


شیر: 2 پیمانه 

پسته خرد شده یا پودر پسته: 2  قاشق سوپ خوری

بادام خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری

شکر : به میزان لازم

پودر زنجبیل (در صورت تمایل): 1/4 قاشق چایخوری

زعفران اب شده: 1 قاشق مربا خوری






طرز تهیه: 


شیر رو همراه شکر و زنجبیل و پسته و بادام  توی ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت 

اجازه میدیم تا شیر به جوش بیاد و حدود 2 تا 3 دقیقه بجوشه..در انتها زعفرون رو

اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم و داخل فنجون میریزیم و سرو میکنیم.

اگه میخواین به جای شکر از عسل استفاده کنین بعد از اینکه از روی حرارت برداشتین

بهش عسل اضافه کنین و نوش جون کنین


۶ نظر:

  1. وای که چقدر خوشرنگه ! سر افطار خیلی می چسبه . ماه پر برکتی داشته باشید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم اره گلم بخوص که گرم بخوریش ...شما هم همینطور گلم

      حذف
  2. بذار ی زره مثل پگاه اذیتت کنم ^_^ ........
    ای مرفه , ای پولدار , ای پسته خوارررررررر :)))))))
    گذشته از شوخی , خیلی خوشکل و بخصوص خوشرنگ شده
    نوش جونتون باشه
    در ضمن عکس وبلاگت هم خیلی خوشکله ه ه ه ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هاهاها بابا همش 2 قاشق پسته داره والا تازه من مواد رو نصف کردم درست کردم دو تا فنجون درست شد
      جاتون خالی عزیزم ممنون
      لطف داری عزیزم مرسی

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...