کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اسفند ۱۰, یکشنبه

شیرینی فندقی زنجبیلی



شیرینی فندقی زنجبیلی هم یکی دیگه از شیرینی های مناسب نوروز هستش.

مواد لازم:


روغن جامد یا کره: 50 گرم

پودر قند : 60 گرم

*** پودر فندق: 20 گرم

پودر زنجبیل:1/2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر :1/4 قاشق چایخوری

*** آرد : 120 تا 150 گرم (تقریبی)

تخم مرغ : 1 عدد 

زرده تخم مرغ برای رومال : 1 عدد

کنجد : به میزان لازم


*** در مورد ریختن آرد یه توضیحی بدم و اون اینکه چون اندازه تخم مرغ ها با هم فرق میکنه 

ممکنه به آرد بیشتری نیاز بشه ..پس کم کم اضافه میکنیم تا جایی که یه خمیر

 لطیفی به دست بیاد که به دست نچسبه

*** در مورد پودر فندق باید فندق خام بدون پوست رو اسیاب کنین که به صورت 

اماده موجوده و شما فقط اسیابش میکنین 




طرز تهیه:


 روغن و پودر قند رو با همزن برقی بزنین تا سبک بشه .بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم 

و با همزن میزنیم...بعد پودر فندق رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم 

پودر زنجبیل و ارد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با 

دست ورز میدیم...خیلی ورز ندین که به روغن بشینه ..دقت کنین که اول 120 گرم ارد رو

اضافه کنین و بعد کم کم ارد بریزین تا خمیر به دست نچسبه ...هر بار دستتون رو

 خوب بشورین و خشک کنین..تا چسبندگی دستتون باعث نشه فکر کنین بازم آرد لازم داره.







خمیر رو توی پلاستیک فریزر بزارین و بعد 2 ساعت توی یخچال استراحت میدیم.

بعد روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب میزنیم 

و میجینیم توی سینی که زیرش رو کاغذ روغی انداختیم ..روش رو با قلمو زرده تخم مرغ

می زنیم و کنجد پاش میکنیم و میزایریم توی فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت

170 درجه گرم کردیم به مدت تقریبی 17 تا 20 دقیقه ..من بعد از این مدت 2 دقیقه هم گریل 

رو روشن کردم تا روش طلایی بشه ..بعد از پخت روی توری خنک کنین و نوش جان.


۶ نظر:

  1. وی ی ی خوشمزه ه ه ه ^_^
    شادی جون , تی جان قربان , لطفا همین سطل و واسه من کنار بذار تا بیام ببرم ؛)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شیمی قابلَ نَرِه گیلدا جان ...شما تشرف بیار من 4 تا سطل میدم ببری :) :*

      حذف
  2. چقدر ترکیب خوبیه ، فندق و زنجبیل ، چقدر هم ظرفت قشنگه ، همه چی عالی ، دستت درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم رزی جون جاتون خالی این ترکیب در واقع اختراع خودمه یه جورایی خخخخ دستور شیرینی زنجبیلی رو داشتم این بلا رو سرش اوردم

      حذف
  3. به به ، خیلی عالیه . خوشمزه به نظر میاد . دستتون درد نکنه و نوش جان <3 سطل هم خیلی بامزست

    پاسخحذف
  4. ممنونم ارغوان جون همیشه لطف داری به من گلم :* سطل هم قابلی نداره

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...