کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اسفند ۷, پنجشنبه

نون چای قزوین



یکی از شیرینی های خوشمزه برای نوروز میتونه این شیرینی نون چای باشه 



من این شیرینی ها رو دو سری درست کردم سری اول هفته پیش بود که کاتر مناسب نداشتم و از 

کاترهای شیرینی نخوچی استفاده کردم ولی دوست نداشتم اونو بزارم توی وبلاگ چون اندازه 

استاندارد شیرینی نون چای اون نبود ..پس بعد از تهیه کردن کاتر مناسب دوباره دست به کار شدم.



مواد لازم:


ماست: 1 قاشق سوپ خوری ( 11 گرم)

بکینگ پودر :1 قاشق سوپ خوری

کره : 1 پیمانه ( 160 گرم)

پودر قند : 1 پیمانه و 1 قاشق سوپ خوری (125 گرم)

زرده تخم مرغ : 3 عدد (60 گرم)

وانیل شکری :1/4 قاشق چای خوری

هل پودر شده : 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

سفیده تخم مرغ زده شده : 1 عدد ( 30 گرم)

آرد الک شده: 3 پیمانه ( 315 گرم )

زعفران حل شده در آب جوش : 1 قاشق چای خوری

پودر پسته و کنجد : به میزان لازم


وقتی میخواین زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کینن یکی از زرده ها رو کنار بزارین برای 

رومال شیرینی ها دوتا زرده دیگه مال داخل شیرینی هستش ..یک عدد سفید تخم مرغ زده شده 

هم نیاز داریم برای داخل شیرینی و دوتا سفیده زیاد می یاد که می تونین برای شیرینی نارگیلی

که اگه فرصت شد دستورشو براتون میزارم استفاده کینن.




طرز تهیه:


فر رو روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنین تا گرم بشه .

ماست رو در ظرفی جداگانه با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و کنار میزاریم تا با هم واکنش نشون بده .

کره و پودر قند رو با همزن بزنین تا سبک و لطیف بشه .




دوتا از زرده های تخم مرغ رو با وانیل و هل در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم و بعد به مخلوط

کره و پودر قند اضافه میکنیم ..سفیده تخم مرغ و پس از آن ماست و بگینک پودر رو اضافه کرده 

در اخر ارد رو به تدریح اضافه می کنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد .جدا از زیادی ورز دادن 

خمیر خود داری کنین چون کره داره و زود به روغن می افته .




بهتره برای همه شیرینی هایی که بیس کره دارن مدتی توی یخچال خمیرمون رو استراحت بدیم 

مگر اینکه توی دستور چیز دیگری گفته بشه. تو فاصله ای که خمیر استراحت میکنه 

مواد رومالمون رو اماده می کنیم و برای این کار اون یک زرده که کنار گذاشته بودیم رو با زعفرون 

مخلوط می کنیم و نار میزاریم تا بعدا ازش استفاده کنیم.





خمیر رو روی سطح ارد پاشی شده با وردنه باز میکنیم به ضخامت حدود نیم سانتی متر 

با کاتر مورد نظر از خمیر جدا میکنیم و رو سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم

نیازی نیست خیلی فاصله داشته باشن از هم .بعد با قلمو از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون

روی شیرینی ها می مالیم و روش رو پودر پسته و کنجد می پاشیم 

به مدت 15 تا 20 دقیقه در فری که از قبل گرم کردیم قرار میدیم تا بپزه ...بعد از پخت روی توری

خنک میکنیم و نوش جون 





من بعد از اتمام 20 دقیقه پخت 2 دقیقه گریل رو هم روشن کردم تا از بالا حرارت ببینه و روش

کمی طلایی بشه ..دقت کنین این شیرینی زیاد تغییر رنگ نمیده پس از زیاد گذاشتن 

توی فر اجتناب کنین چون شیرینی خیلی خشک میشه ...چون بیس کره داره 

اول که از فر در میاد شرینی ها نرم هستن ولی بعدش خودشونو میگیرن .


۷ نظر:

  1. به به ، خیلی عالیه ، این یکی از شیرینی های محبوب برای منه <3 دستتون درد نکنه و نوش جان . عکس ها هم خیلی قشنگ هستند و حس خوبی دارن

    پاسخحذف
  2. ممنونم ارغوان جون لطف داری به من عزیزم جات خالی

    پاسخحذف
  3. خیلی دوست دارم ، خیلی هم تمیز درآوردی ، خسته نباشی عزیزم و جای ما رو خالی میکردی موقع نوش جان کردنش :)))))

    پاسخحذف
  4. به به چه شیرینی , چه عکسی , چه خانوم با سلیقه ای ........ مثل همیشه عالی دوست جون .

    پاسخحذف
  5. به به چه شیرینی , چه عکسی , چه خانوم با سلیقه ای ........ مثل همیشه عالی دوست جون .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عارفه جون لطف داری عزیز دلم

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...