کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اسفند ۱۶, شنبه

شیرینی کشمشی



شیرینی کشمشی مناسب نوروز هستش و همه از خوردنش لذت می برن 


درست کردنش هم درد سر زیادی نداره و گزینه مناسبی برای دید و بازدید های نوروزی . 

و دقیقا هم یکی از شیرینی های مورد علاقه منه و خاطرات کودکی رو زنده میکنه.

با این میزانی که مینویسم حدود 30 تا شیرینی خوشمزه به دست میاد. 


مواد لازم:


کره در دمای محیط ماده : 170 گرم (3/4 پیمانه)

وانیل  شکری : 1/4 قاشق چایخوری

شکر: 1 پیمانه سرخالی 

شیر:1/4 پیمانه 

تخم مرغ بزرگ : 1 عدد

نمک : 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

آرد :2 پیمانه

کشمش : 1 پیمانه





همه مقادیر با پیمانه های استادارد اشپزی هستن ..میتونین به جای شکر سفید از شکر قهوه ای روشن

استفاده کنین ..منظور از یک پیمانه سرخالی یک پیمانه منهای یک قاشق غذاخوری هستش

همه مواد رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال بزارین.فر رو روی 190 درجه سانتی گراد

گرم می کنیم ...بازم تاکید میکنم پیش گرمایش چیزی حدود 10 دقیقه یا نهایتا 15 دقیقه است .




طرز تهیه:


كره و شكر و وانيل رو با همزن برقي هم بزنيد تا حجمش زياد شه
شير و تخم مرغ رو اضافه كرده كمي هم بزنيد
 آرد و بيكينگ پودر و نمك رو مخلوط كرده و اضافه ميكنيم
در حدي كه مواد مخلوط بشن



كشمش رو اضافه ميكنيم و هم می زنیم من از کشمش پلویی استفاده کردم.
 روي سيني فر كاغذ روغني قرار ميديم
نیازی به چرب كردن نداره
از مواد به اندازه يك  قاشق بستني زني توي سيني با فاصله ميريزيم
شیرینی ها تا حدي پهن میشن ولي چون  بيكينگ پودر هم داره کمی پف میکنن



توی فر قرار ميديم به مدت تقریبی 15 تا 20 دقيقه يا تا زماني

كه روشون کمی طلايي بشه
اگر ميخوايد برای نوروز درست کنین سايز شیرینی ها رو كوچيكتر بگیرین
طبعا زمان پخت هم كمتر خواهد بود
بعد از خروج از فر بهش زمان بديد تا كاملا سرد شه بعد از كاغذ جدا كنيد
اين بيسكويتها يه بافت كيكي-بيسكويتي دارن.
اضافه شیرینی ها رو ميتونيد توي ظرف در بسته توي يخچال نگهداري كنيد

۴ نظر:

  1. انقدر شیرینی کشمشی دوست دارم که نگو ، عااالی شده عزیزم ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  2. وای ی ی بر عکس رزک , من از شیرینی کشمشی فراری هستم :))))))
    میدونی که چرا شادی جون ؟؟ متسفانه تو این غذاهای شمالی کشمش جای خاصی نداشت :/
    من هم فقط عاشق نون کشمشی هستم و اون هم دوست دارم فقط با کره بخورم
    میبینی چه استیلم بالاست ^_^
    :)))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هاهاها اره دقیقا زیاد کشمش استفاده نمی کنیم تو شمال ولی تا دلت بخواد سیر استفاده میشه خخخخخ
      ولی من کشمش رو تو شیرینی ها دوست دارم ولی توی غذاها نه

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...