کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ اسفند ۲۷, چهارشنبه

رشته پلو کُردان



این رشته پلو بدون گوشت و مرغ درست میشه و برای گیاهخواران گزینه مناسبیه



توی گوگل که سرچ کردم دیدم کُردان (ساوجبلاغ) از توابع بخش چندارساوجبلاغ در

استان البرز هستش ..که رشته پلو یکی از غذاهای معروفشونه که در بعضی روستاها با لوبیا چیتی

درست میشه...این مدل که من درست کردم با لوبیا چشم بلبلی و کلم برگ طبخ میشه

و برای کسانی که غذاهای شیرین دوست ندارن هم گزینه خوبیه ..البته در توضیحات خواهم نوشت

که میتونین همین رشته پلو رو شیرین هم درست کنین ولی بدون کلم برگ.


یه رشته پلوی قالبی تک پرسی هم قبلا براتون دستورش رو گذاشته بودم که میتونین اینجــــــــــــــــــــا ببینین



مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:


برنج: 4 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: 2 پیمانه

رشته پلویی : 300 گرم

کلم برگ : 500 گرم

زعفران دم کرده: 2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن مایع : به میزان لازم





طرز تهیه:


لوبیا چشم بلبلی رو از قبل خیس کنین و با کمی آب بپزین و بعد در آبکش بریزین تا ابش

کشیده بشه..برنج رو با نمک خیس بدین .و در قابلمه اب جوش بریزین 

در اواخر آبکشی برنج رشته ها رو بهش اضافه کنین و زمان بدین تا نرم بشه..رشته ها خیلی نازک

هستن و سریع نرم میشن پس حتما اواخر زمان ابکشی برنج اضافه کنین .

چند تا از دوستان در مورد رشته پلویی پرسیده بودن و باید بگم با رشته آشی فرق داره و میتونین

از سوپرمارکتها تهیه کینن..من عکس هر دو مدل رشته رو میزارم ..البته با مارکهای مختلفی توی 

بازار هست ..من از مارک انسی NC  استفاده کردم.




روی عکسها کلیک کنین میتونین عکسها رو بزرگتر ببینین.

همونطور که توی عکس هم مشخصه روی بسته ها نوشته شده چه نوع رشته ای هستش و رنگشون

هم با هم فرق داره ...رشته آشی کلفت تر و سفیده و رشته پلویی خیلی نازک و نارنجی رنگه تقریبا 

کلم برگها رو رشته ای برش بدین و با مقداری نمک و زردچوبه و فلفل کمی در روغن تفت بدید

تا سبک بشه سپس زعفران دم کرده رو بهش اضافه کنین و با هم تفت بدید.




کف قابلمه روروغن بریزین و کمی از مخلوط برنج و رشته رو بریزین توش و بعد به ترتیب 

کمی لوبیا چشم بلبلی و کلم بریزین و به همین ترتیب تا پایان ادامه بدید.و بعد برنج رو دم کنین.

در صورتی که طعم کلم در برنج رو دوست ندارین میتونین حذفش کنین و به جاش بعد

از اینکه رشته پلو دم کشید یک قاشق سوپ خوری شکر لابه لاش بریزین و سرو کنین.




تا یادم نرفته بگم این رشته پلو رو با ماست نوش جون کنین

اگه برای این ته دیگ برشته خوشمزه نقشه کشیدید ..دلتونو صابون نزنین تنهایی نوش جان شد.

بدجنس می شویم.خخخخخخ

۳ نظر:

  1. خیلی خیلی جالب بود , حالا ما کنارش ی ماهی یا مرغ هم بزاریم ایراد داره عایا ؟؟ :))))
    شادی جون زدی تو خط رشته پلو هااااااااا
    باید ببینم چی جاگزین رشته میتونم اینجا پیدا کنم
    اون کلمش خیلی خیلی خوب بود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آخی اونجا رشته پلویی ندارین؟ فک کنم توی مغازه های ایرانی یا ترک شایدم عربها بشه پیداشون کرد
      ایراد که نداره از شما چه پنهون منم همش میخواستم کنارش کوفته قلقلی داشته باشم
      جون به جونم کنن از گوشت و مرغ نمی تونم بگذرم خخخخ

      حذف
  2. چقدر هم خوشرنگ و رو شده ، دستت درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...