کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مهر ۱۴, دوشنبه

کیک پرتقالی با گردو و کشمش


این کیک پرتقالی خیلی ساده و راحته مطمینم از طعمش لذت خواهید برد ...منو یاد کیک های لی لی پوت انداخت

که در دوران مدرسه با خودم به عنوان تغذیه میبردم :) جاتون خالی خوشمزه بود




مواد لازم:


آرد............. دو و نیم پیمانه

شکر .......... 1 پیمانه سرخالی 

توی دستور اصلی یک و نیم پیمانه بود من کم کردم اگه پرتقالتون ترش هست شکرش رو میتونین تا 1/5 پیمونه افزایش بدین

روغن ........... دوسوم پیمانه

آب پرتقال............ دوسوم پیمانه

تخم مرغ ....... 3 عدد

بکینگ پودر ........... 2 قاشق چایخوری

نمک ........... یک پنسه

رنده پوست یک عدد پرتقال

کشمش و گردوی خرد شده مجموعا........ نصف پیمانه




طرز تهیه :



شکر و روغن را با همزن بزنید بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنین



 وهر کدوم رو یک دقیقه با همزن بزنید







با تخم مرغ آخر رنده پوست پرتقال رو اضافه کنیدو دو دقیقه دیگر با همزن بزنید. 

همزن را خاموش کنین و کنار بگذارید. 

بکینگ پودر + آرد + نمک را دو سه بار الک کنید.

آرد و اب پرتقال را به تناوب در سه مرحله به خورد خمیر بدین


                                          



بعد هم کشمش و گردو رو مخلوط کنین ولی زیاد هم نزنین

مایه اماده شده رو در قالب چرب شده  در فر 175 درجه

به مدت 45 -40 دقیقه بپزید.





این میزان تقریبی هستش تا زمانی که خلال

از توش تمیز در بیاد باید توی فر بمونه

وقتی از فر در اومد کمی که خنک شد از قالب خارج کنین و روی توری خنک کنین







من روش رو با برشهای پرتقال تزیین کردم خیلی ساده





 از قالب 26 سانتی وسط سوراخدار ساده استفاده کردم که باهاش کیک شیفون درست کرده بودم

دستورش رو اینجـــــــــــا می تونین ببینین / ولی قالب 23 سانتی هم راحت جواب میده 





اینم یه برش جانانه که با شیر نوش جان شد ...جای شما خالی


۷ نظر:

  1. من خیلی عطر و طعم پرتقال تو کیک رو دوست دارم و ترکیبش با کشمش عالیه . دستت درد نکنه عزیزم .نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم امروز همزمان داشتم ناهار هم اماده میکردم وقتی کیک توی فر بود بوش انقدر خوب بود بوی قیمه ای که داشتم درست میکردم به مشام نمی رسید جاتون خالی

      حذف
  2. حدس میزنم چقدر خوش عطر و خوشمزه شده شادی جان ، نوش جونتون ، هوس کردم اساسی :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم واقعا خوشمزه و خوشبو بود جاتون خالی

      حذف
  3. به به عالی به نظر می رسه... یادش بخیر لی لی پوت های مدرسه...
    شاد باشی شادی مهربون. آپم

    پاسخحذف
  4. براى اينكه كشمشها به ته كيك نره چيكار ميشه كرد؟ من به آرد هم آغشته ميكنم ولى باز هم كشمشها ميرن پايين :(

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گلم بعد از شستشو حتما باید حسابی بزارین اب کشمشها بره و خشک بشه ..توی کمی ارد هم بغلتونین خوبه معمولا بعد از اغشته کردن به ارد این اتفاق نمی افته بعد از ریختن کشمش دیگه نیازی نیست خیلی هم بزنین با لیسک 2 یا سه بار چرخش دورانی کفایت میکنه / امیدوارم دفعه بعدی این مشکل براتون پیش نیاد

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...