کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ آبان ۳, شنبه

کوکی شکلاتی فندقی



پرواضح و مبرهنه که من عاشق هر مدل کوکی هستم ..این کوکی های فندقی شکلاتی هم بسیار لذیذ بود و سه سوته 

هم همش خورده شد...من روش رو با کمی گاناش تزیین کردم.


مواد لازم:



کره:66 گرم

شکر:60 گرم

تخم مرغ کوچک: 1 عدد

آرد 1 پیمانه

بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

پودر کاکایو:1 ق سوپ خوری

شیر : یک و 1/2 ق سوپ خوری

شکلات چیپسی: 30 گرم

فندق خرد شده :30 گرم



طرز تهیه:


فر رو با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید

کره نرم را با شکر هم بزنید تا کرمی شود

بعد تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنیدتا مخلوط حالت پفکی پیدا کند





آرد /بکینگ پودر و پودر کاکایو را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید

به مایه افزوده و هم بزنید بعد شیر را اضافه کرده و در نهایت

 شکلات چیپسی و فندق را اضافه نمایید




به کمک قاشق یا اسکوپ مواد را به صورت گلوله های کوچک 

با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید




به مدت 12 تا 15 دقیقه با دمای 175 درجه قرار دهید تا روی کوکی ها بسته شود

بعد از بیرون اومدن از فر روی توری خنک کنین.

من برای روی کوکی از گاناش استفاده کردم که مفصلا توی پست کیک کدوحلوایی

در موردش نوشتم...دستور گاناش سفید رو توی این پســـــت ببینین .

 و چون توی گاناش خامه فرم گرفته نریختم رنگش شیری رنگ شده

بدون این گاناش هم واقعا خوشمزه است ...ترکیب شکلات و فندق همیشه محشره

نوش جون :)


۴ نظر:

  1. خیلی خیلی ممنون از شما دستورهای خوبتون واقعاً عالیه من کلی استفاده میکنم و لذت می برم یک سئوال داشتم ، من هر وقت توی کوکی هام از تخم مرغ کامل یعنی زرده همراه با سفیده استفاده کردم کوکی ها خیلی خیلی سفت شدند متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه ولی با زرده بدون سفیده هیچ مشگل ندارم و کوکی ها خیلی ترد میشن .خیلی خیلی ممنون میشم اگر راهنمایم کنید چون برام مسئله شده . اسم من پروین

    پاسخحذف
  2. سلام پروین جون خوش اومدین عزیزم فکر نمی کنم علتش به خاطر وجود تخم مرغ کامل باشه ...چند تا دلیل میتونه دخیل باشه یکی اینکه بعد از اضافه کردن ارد به مواد تخم مرغی زیاد هم می زنین که باعث میشه شیرینی و یا کیک خشک بشه و پف لازم رو نکنه ...دوم اینکه ممکنه میزان اردی که استفاده کردین زیاد بوده باشه و یا کره یا روغن دستور کم بوده به نسبت اردش / ولی اگه از رسپی مطمین هستین که ایرادی نداره و خیلی ها همون رسپی رو خوب در اوردن میتونه زیادی هم زدن مواد باشه و یا اینکه بکینگ پودرتون کهنه بوده که خوب عمل نکرده و یا اینکه درجه حرارت فرتون زیاده و یه نکته مهم دیگه اینکه مدت زمانی که کوکی ها توی فر میمونن معمولا 12 تا 15 دقیقه است بیشتر از اون باشه کوکی خشک و سفت میشه

    پاسخحذف
  3. به به ، دستت درد نکنه عزیزم ، فندق تو کوکی و کیک خیلی خوشمزه میشه ، حدس میزنم که چه کردی مادر جان :)))) راستی عکسات رو خیلی دوست دارم ......

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم رزی جون درس پس میدیم پی شما عزیزم :*

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...