کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مهر ۲۲, سه‌شنبه

بورک گوشت و قارچ حلزونی



میخواستم مثل همیشه بورک معمولی سیگاری درست کنم که اتفاقی این بورک گل رو توی وبلاگ گیلدا جون

دیدم ...گفتم چه ایده خوبی ..هم مدلش خوشگله و هم یه تنوعی میشه این بود که دست به کار شدم ..البته مواد داخلش

روتغییر دادم و از گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای استفاده کردم.



خوبی این بورک ها اینه که داخلش رو با مواد دلخواه خودتون می تونین پر کنین ..مثلا ذرت یا نخود فرنگی بریزین

یا حتی نون و پنیر و سبزی ..بستگی به سلیقه خودتون داره 


مواد لازم:


گوشت چرخ کرده : 250گرم

پیاز متوسط : 1عدد

قارچ : 5عدد متوسط

خمیر یوفکا : 1بسته

(البته چند تا ورق مصرف میشه من تعداش رو ننوشتم چون بستگی به سایز قالبهاتون داره )

پنیر پیتزا : به مقدار لازم

فلفل دلمه ای خرد شده : 1 مشت

کنجد در صورت تمایل برای روی بورک به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری

کره آب شده برای رومال کردن بورک : به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه های مورد نظر : به میزان لازم


من برای ادویه ها از اویشن و پودر تخم گشنیز و پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کردم




طرز تهیه:


پیاز رو خرد کرده و تفت میدیم ..کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم 

و بعد  قارچها ی خرد شده و فلفل دلمه ای رو میریزیم و تفت میدیم

و نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه میکنیم و رب میزنیم و میزاریم کنار..

باید دقت کنیم  که موادمون آبدار و یا حتی مرطوب نباشه چون باعث میشه 

خمیر یوفکا که خیلی نازکه پاره بشه و موادمون از خمیر خارج بشه

نحوه آماده کردنش تقریبا شبیه مایه ماکارونی هست و خشک بر میداریمش.

خمیر یوفکا رو 2 ساعت قبل از شروع کار باید از فریزر خارج کنین تا یخش بازبشه

یکی از ورقه ها رو با احتیاط جدا میکنیم و با قلموی آشپزی مقداری کره آب شده

روی خمیر میکشیم تا جلوگیری ازخشک شدن خمیر بشه همه جای خمیر رو خوب 

کره مالی کنین و بعد از مواد اماده شده تون داخل خمیر بریزین 



مثل تصویر عمل کنین به این صورت که مواد رو روی طول خمیر میریزیم

طوری که از بغلها کمی خالی بمونه...بعد دو سر خمیر رو کمی تا میزنیم 

و از طول شروع می کنیم به لول کردن..انتهای خمیر هم که چرب بشه 

به هم می چسبه ...میتونین یه کمی انگشتتون رو با اب مرطوب کینن و بکشین 

روی خمیر تا خوب به هم بچسبه




به همین ترتیب بقیه رولها رو هم اماده می کنیم و دو نه دونه به صورت مارپیچ می چینیم 

توی قالب مورد نظرمون که زیرش کاغذ روغنی انداختیم و کمی هم چرب کردیم.

این کار رو ادامه میدیم تا کل قالب پر بشه ...بعد روی خمیر رو هم با قلمو خوب کره مالی

می کنیم و در صورت تمایل کمی کنجد می پاشیم..




قالب رو در فر از پیش گرم شده با حرارت 190 درجه قرار میدیم تا خوب بپزه به مدت تقریبی

45 دقیقه و روش برشته بشه ...اگه دیدین روش طلایی نشده می تونین

گریل رو 10 دقیقه روشن کنین تا روش برشته بشه ..

دقت کنین زمانهای داده شده تقریبی هستن 




یه نکته که باید رعایت کنین اینه که یوفکا روش سریع خشک میشه با این که کره مالی شده

من تو مدتی که توی فر بود 3 بار بیرون اوردم و روش بازم کره مالی کردم.

از فر که در اومد کمی خنک شد میتونین با کمک کاغذ روغنی زیرش از قالب خارج کنین

بزارین روی توری خنک بشه ..و بعد با چند تا پر جعفری یا گشنیز یه تزیین ساده

انجام بدین و یا روش رو سس کچاپ بریزین و تزیینش کنین و بعد هم برش بزنین

خیلی ساده و خوشمزه است ...نوش جون


۴ نظر:

  1. وای ی ی عاشقشم
    نوش جونت شادی جون , این مدل بورک تو برش خیلی شیک و قشنگ هست
    با اینکه مدتی پیش خوردم ولی باز دلم خواست :))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون از دستورات خوبت گیلدا جون مدل رو خیلی دوست داشتم
      قبلا سوبورکی حلزونی درست کردم ولی این مثل گل میشه خوشگله و به قول شما برشش بامزه میشه

      حذف
  2. من قبلا باقلوای این مدلی خورده بودم ،یعنی داخل خمیر فیلو مغز های خرد شده بود و بعد هم روش شیره داده بودند . این هم خیلی ایده ی خوبیه . من همون خش خشی شدن خمیر فیلو رو دوست دارم . دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف
  3. به به باید خوشمزه باشه ارغوان جون منم کرانچی بودنشون رو خیلی دوست دارم

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...