کل نماهای صفحه

۱۳۹۳ مهر ۲۰, یکشنبه

پنکیک جو دوسر با کشمش و گردو



شروع یه روز خوب با یه صبحونه لذیذ میتونه کلی سرحال بیارتمون ...پنکیک جز غذاهایی هست که میشه به عنوان

صبحانه یا عصرونه به همراه عسل و انواع مربا و شکلات سرو بشه.در بعضی از کشورها پنکیک جایگاه ویژه ای داره

وحتی روزی رو به نام روز پنکیک نام گذاری کردن.


مواد لازم:


تخم مرغ :2 عدد

شکر قهوه ای 2 قاشق سوپ خوری

 (این میزان خیلی کم شیرینه اگه با مربا و یا عسل و یا شربت افرا یا هر چیز شیرین دیگه ای میل نمی کنین بهتره

میزان شکرش رو بیشتر کنین و اگه شکر قهوه ای ندارین شکر سفید میتونه جایگزین بشه)

وانیل: 1/8 قاشق چایخوری

روغن مایع: 3 قاشق سوپ خوری

جوی دوسر پرک : 1 و 1/2 پیمانه 

(من توی مولینکس کمی خردشون کردم تا زیر دندون نیاد و بچه هام بی دردسر بخورن)

کشمش شسته و ابکش شده: 1/3 پیمانه

ماست : 2 پیمانه

آرد الک شده : 3/4 پیمانه (من ارد سفید استفاده کردم)

جوش شیرین : 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده شده : 1/4 قاشق چایخوری  (من نریختم)

پودر دارچین: 1/4 قاشق چای خوری

نمک : 1/2 قاشق چایخوری

مغز گردو و شربت افرا یا عسل یا سیروپ کارامل : به میزان لازم




طرز تهیه:

تخم مرغ  / شکر قهوه ای / وانیل / و روغن مایع رو با همزن دستی میزنیم تا یک دست بشه ...سپس 

جوی دوسر و کشمش و ماست رو اضافه می کنیم و مجددا هم میزنیم تا مایه یک دستی حاصل بشه




توی یه ظرف دیگه ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و جوز هندی و دارچین و نمک رو مخلوط میکنیم

سپس اون مخلوط کشمش دار رو بهش اضافه می کنیم و در حدی که با هم مخلوط بشن هم میزنیم 




تابه رو روی حرارت قرار میدیم و توش کمی روغن می ریزیم 

بعد از مایه پن کیک  می ریزیم توش غلظت این مایه هم مثل اون پنکیک ساده که قبلا

براتون دستورش رو نوشته بودم خیلی خوبه .دستور پنکیک ساده صبحانه رو اینجــــا ببینین

من کلا پنکیک های تپلی رو بیشتر دوست دارم :))))))))))))

من از یه قالب سلیکونی استفاده کردم تا پنکیک ها فرم بگیره ولی شما میتونین

با قاشق یا ملاقه مقداری از مواد رو بریزین و کمی تابه رو بچرخونین تا همه جای 

تابه رو بگیره و وقتی یه طرف کمی طلایی شد برش گردونین

می ذاریم تا خودش رو بگیره و روی پنکیک ها حباب بزنه  وقتی خوب خودش رو گرفت 

و روش حباب زد برمی گردونیم...:) 

به همین ترتیب همه پنکیک ها رو آماده می کنیم و هربار هم کف تابه رو چرب می کنیم..

وقتی آماده شدن اونا رو روی هم نزارین جدا بزارین خنک شه تا مغزشون خمیری نشه

این پنکیک ها چون توش شکر قهوه ای داره کمی تیره تر از پنکیک ساده میشه

بعد از اماده شدن همه پنکیک ها اونا رو توی ظرف مورد نظر چیده و 

روش رو با مغز گردو و مقداری عسل یا مربا و یا هر چیز دلخواه خودتون

پوشش بدین ..من از سیروپ کارامل استفاده کردم ...به به نوش جون



۸ نظر:

  1. دستت درد نکنه عزیزم ، چقدر هوس انگیزه ، یام یام ...
    جودوسر پیدا کردی ؟ میتونم مارکش رو بدونم ، دوستانی ازم پرسیدم :))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله رزی جون یه دونه همش پید کردم ولی کلا قحطی شده اینجا
      مارک هاتی کارا هست شرکت گلستان میزنه روش نوشته جوی دوسر پرک oatmeal
      توی قوطی به فروش میرسه .البته اقاه گفت خرید قبلی بوده و همین یکی براش مونده بود از اونجایی که من کوکی زیاد درست میکنم با جو دوسر زیاد دووم نمیاره
      ولی rolled oat هستش اینجا شاید این سری اونو امتحان کنم و بخرم برای شیرینی و مافین

      حذف
    2. دستت درد نکنه خوشمزه بود

      حذف
    3. نوش جون عزیزم درستش کردین؟ خوشحال میشم عکسشو برای من هم به پیج فیسبوکم ارسال کنین

      حذف
    4. نوش جون عزیزم درستش کردین؟ خوشحال میشم عکسشو برای من هم به پیج فیسبوکم ارسال کنین

      حذف
  2. به به , چه عشقولانه شده این پنکیها , من که خیلی دوست دارم ^_^

    پاسخحذف
  3. خیلی جالب بود ،من هیچ وقت جو دوسر تو پنکیک نریختم . باید خوشمزه باشه .خیلی ممنون ،باید امتحانش کنم

    پاسخحذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...