کل نماهای صفحه

۱۳۹۴ تیر ۳, چهارشنبه

مافین با مغزحلوا Halva Inside Muffins



در انتخاب اسم برای این پست مشکل داشتم و نمی دونستم اسمشو چی بزارم

مردد بودم بین مافینِ میان حلوا یا سورپرایزمافین حلوا ویا مافین با مغز حلوا



حلوای آرد گندمی که درست کرده بودم بسیار پر برکت بود 

و من تونستم باهاش هم نانک یا کلوچه حلوایی درست کنم و هم این مافین ها رو با مغز حلوا 

یعنی داخل مافین ها با حلوا پر میشه..شما میتونین از حلوای مورد نظر خودتون استفاده کنین.

و یا میتونین از حلوای آرد گندم که قبلا دستورش رو نوشتم استفاده کنین

با این مقادیر که براتون مینویسم 12 تا مافین بزرگ به دست میاد منظورم از بزرگ 

کپسولی های بزرگ هستش اگه کپسولی کوچیک دارین تعدادش بیشتر میشه.

من طبق معمول همه مواد رو نصف کردم و 6 تا مافین بزرگ داشتم.





مواد لازم:


آرد: 250 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 175 گرم

پودر کاکایو: 50 گرم

آب جوش : 200 میلی لیتر

روغن مایع: 125 میلی لیتر

خامه ساده : 2 قاشق سوپ خوری

دارچین: 1 قاشق مربا خوری

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

حلوای مورد نظر : به میزان لازم



طرز تهیه:


همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و الک کنین و بعد مواد مایع رو با هم ترکیب کنین

و به مدت 1 دقیقه با همزن بزنین .من از همزن استفاده نکردم و با چنگال خوب مواد رو هم زدم.

داخل قالبهای مافین کپسولی بزارین و بعد مقداری از مواد رو توش بریزین

بعد به اندزه یه گردو از حلوای موردنظرتون رو تو دست گرد کنین ویا اسکوپ کنین

داخل هر مافین بزارین و بعد دوباره روی حلوا از مواد بریزین تا روش پوشیده بشه




قالب رو توی فری که از ده دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کردین 

به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار بدین و پس از گذشت این مدت با خلال چوبی از پخته بودنش

اطمینان حاصل کنین و مافین ها رو تا سرد شدن کامل روی توری قرار بدین





من روش رو با مقدری پودر پسته تزیین کردم .و چون عجله داشتم برای عکاسی که نور افتاب رو 

از دست ندم وقتی هنوز داغ بود مافین ها رو برش دادم که داخلش هم مشخص شه و عکس بگیرم

میتونین پودر کاکایو رو حذف کنین و به جاش به همون میزان ارد اضافه کنین

اگه حلوای شما تیره رنگ هست بهتره پودر کاکایو نریزین و به جاش ارد بزنین تا تضاد رنگی 

مشخص بشه و بیشتر خودشو نشون بده...نوش جون


۴ نظر:

  1. خیلی از این خوشم اومد ، عالیه . دست گلت درد نکنه
    باید دید کی این طلسم درست کردن حلوا می شکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. یه خورده وقت گیره ولی شدنیه منم فکر کنم بجز خراب کاری ها که پارسال داشتم توی 2 تا حلوا این سومین حلوایی هست که خوب تونستم درست کنم

      حذف
  2. وایییییییی خیلی به نظرم خوشمزه میاد من عاشق حلوا هستم همه مدلش رو پایه ام مخصوصا شادی جون پز هم باشه <۳

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شما که استاد حلوایی عزیزم من تازه دارم یاد میگیرم از اساتیدی مثل شما

      حذف

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...