این شیر پسته از نوع گرمش بسیار مناسب ماه رمضون و افطار هستش
از اونجایی که 5 دقیقه ای هم آماده میشه راحت و بی دردسر هست
با این میزانی که براتون مینویسم 4 تا فنجون شیرپسته تهیه میشه ...میتونین به جای شکر
از عسل استفاده کنین به این صورت که شکر داخل مواد نریزین ولی موقع سرو به
اندازه دلخواه عسل بریزین و نوش جون کنین.
مواد لازم:
شیر: 2 پیمانه
پسته خرد شده یا پودر پسته: 2 قاشق سوپ خوری
بادام خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
شکر : به میزان لازم
پودر زنجبیل (در صورت تمایل): 1/4 قاشق چایخوری
زعفران اب شده: 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
شیر رو همراه شکر و زنجبیل و پسته و بادام توی ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت
اجازه میدیم تا شیر به جوش بیاد و حدود 2 تا 3 دقیقه بجوشه..در انتها زعفرون رو
اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم و داخل فنجون میریزیم و سرو میکنیم.
اگه میخواین به جای شکر از عسل استفاده کنین بعد از اینکه از روی حرارت برداشتین
بهش عسل اضافه کنین و نوش جون کنین
وای که چقدر خوشرنگه ! سر افطار خیلی می چسبه . ماه پر برکتی داشته باشید
پاسخحذفممنونم عزیزم اره گلم بخوص که گرم بخوریش ...شما هم همینطور گلم
حذفfekr konam hesabi bechasbe. mersi
پاسخحذفنوش جونتون عزیزم خواهش میکنم
حذفبذار ی زره مثل پگاه اذیتت کنم ^_^ ........
پاسخحذفای مرفه , ای پولدار , ای پسته خوارررررررر :)))))))
گذشته از شوخی , خیلی خوشکل و بخصوص خوشرنگ شده
نوش جونتون باشه
در ضمن عکس وبلاگت هم خیلی خوشکله ه ه ه ^_^
هاهاها بابا همش 2 قاشق پسته داره والا تازه من مواد رو نصف کردم درست کردم دو تا فنجون درست شد
حذفجاتون خالی عزیزم ممنون
لطف داری عزیزم مرسی