کل نماهای صفحه

ه‍.ش. ۱۳۹۳ مهر ۸, سه‌شنبه

کوفته ترکی Kadin Budu Kofte



kadin budu kofte يكي ديگه از كوفته هاي تركيه اي ، 

ظاهرش شبيه كتلت هستش ولي طعمش متفاوته .

من این خوشمزه ها رو از زری جون پیج غذاهای متنوع در فیسبوک 

یاد گرفتم و درستشون کردم .

ه‍.ش. ۱۳۹۳ مهر ۶, یکشنبه

پینچیتو (کباب مرغ اسپانیایی)



منقل به پا کردن برای کباب همیشه برای من سخت بوده و همیشه هم همسرم این کار رو انجام میده 

بنابراین در روزهای عادی که همسر خونه نیست و سرکار هست 

و ناهار خونه نمیاد داشتن کباب منقلی از محالات هست از این رو ما مجبوریم 

یه سری کبابهای روگازی و تو فری درست کنیم

ه‍.ش. ۱۳۹۳ مهر ۴, جمعه

اسنک نوتلا و موز



یکی از صبحونه های متفاوتی که برای بچه هام درست میکنم این اسنک ها هستن که با ساندویچ میکر

درست میکنم براشون و دوست دارن ..فصل مدارس که میشه خیلی از بچه ها صبح زود اشتهایی برای خوردن

صبحانه ندارن شاید این اسنک ها بتونه یه صبحونه متفاوت باشه تا لذت ببرن

ه‍.ش. ۱۳۹۳ مهر ۱, سه‌شنبه

کیک کدو حلوایی با گاناش سفید



پاییز از راه برسه و کدوحلوایی نباشه؟ امکانش هست؟؟ بعد از پخت مافین کدوحلوایی که بسیار 

لذیذ بود تصمیم گرفتم یه کیک رو هم امتحان کنم که با پوره کدو حلوایی درست بشه و دخترم هم بخوره

چون دخترم همینجوری لب به کدو نمیزنه خوشبختانه بچه هام هر دوشون  این رو هم با اشتها خوردن

تخمه کدو



کسی هست از تخمه خوشش نیاد؟ من که خیلی دوست دارم ولم کنی با پوست هم میخورم :))

جدای از شوخی خیلی حال میده خصوصا وقتی فیلم می بینی و یا برای اقایون وقتی فوتبال می بینن

من دوسری این تخمه ها رو درست کردم با دو رسپی مختلف ولی شبیه هم  یکی توش کره داشت و دیگری روغن زیتون

 نتیجه هر دو از نظر ظاهری یکی بود ولی مدلی که توش کره داشت رو بیشتر پسندیدم

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۳۱, دوشنبه

اسموتی کره بادام زمینی و موز



اسموتی یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه تهیه میشه 

و در برخی موارد خاص شکلات و یا کره بادوم زمینی داره .علاوه بر میوه بسیاری از اسموتی ها 

دارای یخ خرد شده / میوه یخ زده / ماست /عسل یا شربت و محتویات یخی هستن.

این اسموتی بسیار انرژی زا هستش ..فصل مدارس هم که شروع شده و می تونه گزینه مناسبی برای صبحانه

یا عصرونه باشه 

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۳۰, یکشنبه

مافین کدوحلوایی و شکلات چیپسی



فصل کدوحلوایی شده و من هم تصمیم گرفتم از این کدوهای خوشمزه نوبرونه نهایت استفاده رو ببرم

حتی اگه از کدو خوشتون نمیاد قطعا کیک رو خواهید پسندید و خوشتون میاد

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۹, شنبه

پوره کدو حلوایی Pumpkin Puree



درست کردن پوره کدو حلوایی خیلی ساده است و همه بخصوص مامانهایی که نی نی کوچولو دارن با طرز درست کردنش

آشنا هستن ولی برای کسانی که نمی دونن چطور باید تهیه کنن من یه مدل خیلی آسون که مامانم همیشه درست

میکنه اینجا مینویسم...این رو هم بگم که میشه توی فر کدوها رو پخت و یا بخار پزشون کرد ولی من می پزمشون

از این پوره به تنهایی میتونین به عنوان دسر سنتی ایرانی استفاده کنین و یا توی انواع کیک و مافین

یا پودینگ / تارت و یا پای و خیلی چیزهای دیگه استفاده کنین

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۵, سه‌شنبه

شیرینی ترد کشمش و گردو با کورن فلیکس



هر چقدر از خوشمزگی این شیرینی ها یا کوکی ها بگم کم گفتم ...وقتی دستورش رو خوندم و دیدم توش از کورن فلیکس

استفاده میشه خوشحال شدم چون خیلی وقتها کورن فلیکس توی خونه داریم ولی طرفدار نداره به اون صورت

فقط گاهی دخترم برای صبحونه میخوره .. کشمش / گردو و شکلات ترکیباتی هستن که من خیلی توی شیرینی ها می پسندم 

امیدوارم شما هم درست کنین و از بافت تردش لذت ببرین بافتش از بیرون ترد و از داخل نرمه و زیر دندون صدا می ده

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۴, دوشنبه

پنه آلفردو با مرغ و قارچ



درست کردن پاستاها بسیار راحته و پرطرفدار هم هست البته توی خونه ما پاستا با سس سفید کمتر درست می شه

پسرم کلا برخلاف دخترم و اکثر بچه ها اصلا هیچ علاقه ای به پاستا نداره ولی دخترم عاشق غذاهای ایتالیایی هست

 این پاستا خیلی سریع و فوری اماه میشه

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۳, یکشنبه

مافین نسکافه



اگه از طعم نسکافه خوشتون میاد پس حتما از طعم بی نظیر این مافینها لذت خواهید برد

دستوری که از این مافین داشتم خیلی ناقص بود شیرینی اش زیاد و میزان ارد بسیار کم بود من کلا اینو

تغییر دادم تا شد این مافین با یه بافت پوک و نرم که شیرینی اش رو به ذایقه خودم کم شیرین میزون کردم

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه

خورش مرغ کاری و قارچ




برای کسانی که غذاهای اسپایسی دوست دارن این خورش به دلیل داشتن ادویه های 

خوبی که داره پر از طعم و مزه است..البته من زیاد تندش نکردم چون بچه هام 

طعم تند دوست ندارن ولی اصل این غذا باید تند باشه 

ضمن اینکه خیلی سریع آماده میشه و خیلی راحته البته خورش کاری در 

مدلهای مختلفی اماده می شه هندی ها از شیر نارگیل در این خورش استفاده میکنن

اما من جوری درستش کردم که با ذایقه ایرانی و خونواده خودم جورتر باشه 


ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۲۰, پنجشنبه

بریوش سیب زمینی



تفاوت بریوش با نونهای دیگه وجود تخم مرغ و کره هستش برای همین بافت لطیف تر و غنی تری 

بهش میده و صد البته که خوشمزه هم هست ..این نونها اصالتا فرانسوی هستن و انواع مختلفی

هم دارن ولی توی همه اونا وجود تخم مرغ و کره ثابت هست

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۱۵, شنبه

خورش قیمه لوبیا چشم بلبلی



ایده این خورش رو از همون مجله ای که بدون اجازه مافین آلبالوی من رو از اینستاگرام برداشت 

و توی مجله اش همراه با عکسم چاپ کرد گرفتم ...برای تلافی اسم مجله رو نمی گم چی بود

تا حالشون جا بیاد خخخخخ یه همچین آدم بدجنسی هستم من !!نمی دونم که این خورش مال کدوم شهر ایران

هست ولی برای من تازگی داشت بخصوص با زرشک داخلش بسیار حال کردم :)

کیک هویج و گردو



درست کردن این کیک جریان داشت / کلی هویج روی دستم مونده بود که باهاش 

کیک هویج و جو دوسر با کشمش و چیپس شکلاتی  درست کردم...(بعدا دستورش رو می نویسم )بعد دیدم بازم هویج دارم

این بود که گشتم توی مجلاتم و توی مجله این کیک هویج و گردو رو یافتم که درست کردنش بی دردسر هم نیود

کیک هویج و جودوسر با کشمش و شکلات چیپسی



این کیک رو من خودم یه جورایی اختراعش کردم شاید یه کیک مطلوب و بی عیب و نقص نباشه

ولی طعمش رو خیلی دوست داشتم و خواستم اینجا ثبت بشه تا شاید روی رسپی اش بیشتر کار کنم

و اون چیزی که دلم می خواد در بیاد از توش ...دلایل اینکه میگم کیک ایده ال من نبود به این 

دلیل نیست که خوشمزه نبود نه برعکس خیلی خوشمزه بود و بافت پوکی داشت ولی یه چیزیش کم بود

و اونم فکر میکنم چون جو دوسر توش ریختم باید شیر یا یه مایعات دیگه رو بیشتر می ریختم

شاید اگه به صورت مافین درستش میکردم و نیازی نبود برش بخوره بیشتر از لحاظ ظاهری به دلم می نشست

ه‍.ش. ۱۳۹۳ شهریور ۱۰, دوشنبه

کاپ کیک موز و کره بادام زمینی


ترکیب موز و کره بادام زمینی رو توی این کاپ کیک ها خیلی دوست داشتم

همونطور که قبلا هم گفتم من کلا موز نمیخورم یعنی اگه هزارسال هم توی خونه باشه و سیاه بشه

من عمرا به تنهایی نمی خورم برای همین همیشه یه بلایی سرشون میارم 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...